Tuesday, May 22, 2012

Analüüs Informaatikast

Ajaveebi kasutamine üldiselt - See oli natuke igav ja midagi uut ei õppinud sellest. Ajaveebi saab iga üks teha, aga selle populaarsus hakkab hajuma ja ei peaks seda teenat enam käsitlema.

Ülejäänud teised teemad, peale programmeerimise, olid ka suhteliselt igavad. Võib-olla mõne asja neist õppis, aga kindlasti kasutan haruharva neid.
Programmeerimine oli kõige parem. Seal sai palju ägedaid asju teha ja mulle endale ka meeldib programmeerimine. Scratch oli alguseks päris hea, järgmise aasta esimesel poolel võiks ka scratchiga õppida, aga teisel poolel võiks ikka midagi raskemat võtta. Kuigi see (näiteks BASIC) võib tulla jube raske, umbes 9 korda raskem kui scratch, õpime ikkagi palju ja minu jaoks on see ikkagi huvitav.
Et rohkem võiksgi programmeerimisega ja arvuti sisemust (graafikakaart, emaplaat) uurida ja õppida, ning lõpuks võiks isegi oma arvuti ehitada, odavatest komponentidest muidugi.
Rohkem väga midagi öelda polegi.

2 comments:

  1. Programmeerimist ei ole riiklikus ainekavas. Meil õnnestus seda sel aastal teha kuna läbisime muud kohustuslikud teemad kiiremini. Eks uuel aastal selgub kas õnnestub peale kohutstuslike asjade ka midagi muud teha.
    Kindlasti saad iseseisvalt ise edasi asju proovida ja vajadusel saad minult abi.

    ReplyDelete
  2. Programmeerimisülesanded tuli Scratch-i lehele ka laadida, praegu on enamus vaid failina Portfoolios. Mitmetasemeline programm on puudu, sellele on küll link aga sisuliselt sama mis Space Race'i esimene variant.

    ReplyDelete